RETRO SM-KARAOKE 2018 SÄÄNNÖT

RETRO SM-KARAOKE SÄÄNNÖT 2018:

1. VUODEN 2018 RETRO Karaoken Suomen mestaruuskilpailu käydään osittain kutsukilpailuna. Kilpailuun voi ilmoittautua vain jos on saavuttanut vähintään semi- tai finaalitason jossain valtakunnallisessa karaokekilpailussa. Koskee myös 2018 SM-Karaoke Staroissa ennen 10.05.2018 jatkoon päässeitä.
Finaalin ilmoittautumisohje: oma nimi - syntymä aika -sarja - kotikunta - oma e-mail - puhelin nro - kaksi (2) kilpailukappaletta 10.05.2018 mennessä e-mail osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  FINAALI kilpailukappaleet osoitteessa www.viihdekoukku.fi (klikkaa) ja siellä RETRO osiossa. Osallistumisohjeet lopulliseen hyväksymiseen lähetetään sähköpostitse / ja / tai puhelimitse 15.05.2018 mennessä.
Imoittautuneista valinnan kautta arvotaan  suoraan (16.06.2018) finaaliin yhteensä 60 (max) kilpailijaa. 
RETRO SM-Karaoke 2017 finaalisarjojen voittajat eivät voi osallistua. RETRO SM-Karaoke 2018 sarjojen voittajilla on valinnallinen etuoikeus SM-Karaoke Starat 2018 finaaliin. FINAALI-ILMOITTAUTUMISAIKA päättyy 10.05.2018 - lopullinen finaalilista julkaistaan
www.sm-karaoke.pro  ja FB:n KARAOKEKILPAILUT sekä FB.n RETRO SM-KARAOKE sivuilla 15.05.2018. 

2. KILPAILUSARJAT: Yleinen naiset ja miehet (alaikäraja 18 v) sekä seniorit +55 naiset ja miehet. Yleinen sarja on avoin kaikille, jossa ei yläikärajaa. Kilpailija voi osallistua vain yhteen sarjaan.

3. KILPAILUKIELINÄ Suomi ja Englanti seuraavilta LD (LaserDisk) karaokelevyiltä: FinnKaraoke 1 - 47 Suomi POP 1-3 ja Flamingo sekä Englanti Pioneer 1-25 + 28 ja 301-304. Kilpailun kappalelistat julkaistaan osoitteessa www.viihdekoukku.fi/sm-retro-karaoke/  (klikkaa linkkiä)

4. HYVÄKSYTYILLE kilpailijoille lähetetään kutsu sähköpostina ja / tai puhelimitse, jossa tarkemmat ohjeet.
Finaalin ohjelmapalvelumaksu on 20 euroa. TILI SM-KARAOKET FI27 5419 0120 0335 88 Ohjelmapalvelumaksu sisältää luvat ääni- ja kuvatallentamiseen sekä videointiin. EI kaupalliseen levitykseen. Luvalla saa kuvata ja tallentaa myös kilpailijoita ja kilpailun järjestämisorganisaatioon kuuluvia henkilöitä. Yleisöä kuvattaessa on muistettava mahdollinen yksiyisyyssuoja.

5. KILPAILIJA voidaan sulkea finaalista jos ei täytä kunnoltaan esiintymiseen vaadittavia kriteereitä (esim päihtymys). Absoluuttisuutta ei vaadita vaan muutamat "nuottiöljyt" ovat toki sallittuja. Joskin lain mukaan emme saa suositella.
KILPAILIJA voidaan sulkea finaalista myös, jos kilpailija levittää aiheettomasti negatiivista kritiikkiä kilpailusta tai kilpailun järjestäjistä ja / tai kanssakilpailijoista tai kilpailun tukijoista.
Niin sanottu "retropukeutuminen" on sallittavaa, jopa suositeltavaa. Pukeutumisessa ja esiintymisessä otettava huomioon, että kysymyksessä on Suomen mestaruuskilpailu. Paras RETRO pukeutuminen palkitaan.

6. KILPAILUN järjestäjä voi ilman korvausta ja kilpailuun liittyen, käyttää ja atk-tallentaa kilpailijasta otettuja ääni- sekä videokuvaus- ja kuvatallenteita.
KILPAILUSSA jaetaan tuotepalkintoja - mitalit- pokaalit - voittajadiplomit sekä kukituksen sijaan RETRO SM-KARAOKEn omia kuohuviinipulloja. 
KAIKKIEN finalistien kesken arvotaan myös hyväkuntoinen ja tieliikennekelpoinen / katsastettu RETRO-auto.

7. KILPAILUN järjestäjinä toimivat Ohjelmatoimistot Hakkivox Oy ja Viihdekoukku Oy.

8. JÄRJESTÄJÄT pidättävät OIKEUDEN sääntöjen muutoksiin ja tarkennuksiin.